Biologische vleeswaren van de hoogste kwaliteit

Bent u voor uw winkel, groothandel of horeca etablissement op zoek naar biologische vleeswaren van de hoogste kwaliteit? Dan bent u bij Moormann en Zn BV aan het juiste adres! Dit bedrijf werd al in 1959 opgericht in het centrum van Goor en specialiseerde zich al snel in wild- en gevogeltespecialiteiten. Inmiddels is het bedrijf sterk gegroeid, zowel qua schaal van de productiefaciliteiten en het aantal medewerkers, als wat betreft het assortiment. Vandaag de dag kunt u bij Moormann en Zn BV terecht voor een breed scala aan vleesspecialiteiten. Het is zelfs mogelijk om ze op maat te laten maken, zodat ze helemaal aan uw specifieke wensen voldoen. Omdat steeds meer consumenten waarde hechten aan puur natuurlijk vlees zonder kunstmatige toevoegingen en er ook graag zeker van willen zijn dat de dieren met respect worden behandeld, is er een groeiende vraag naar biologische vleeswaren. Als u wilt inspelen op deze trend, doet u er dus goed aan om biologische vleeswaren ook in uw assortiment op te nemen. Bestelt u ze bij Moormann en Zn BV, dan bent u verzekerd van biologische vleeswaren van de beste kwaliteit, die met veel liefde en vakmanschap tot stand zijn gekomen. Ook de prijs van biologische vleeswaren van dit bedrijf uit Goor is zeer aantrekkelijk. Natuurlijk geldt ook bij deze producent dat de kosten van biologische vleeswaren hoger zijn dan die van reguliere vleeswaren, maar als u ze bij Moormann en Zn BV bestelt, betaalt u er ook weer niet meer voor dan nodig is. U mag dus rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wilt u graag biologische vleeswaren verkopen onder uw eigen label? Dit behoort bij deze vleesspecialist ook zeker tot de mogelijkheden. U kunt altijd contact opnemen om te kijken wat zij op dit vlak voor u kunnen betekenen. Wilt u meer weten over de geschiedenis en werkwijze van Moormann en Zn BV? Brengt u dan eens een bezoek aan hun website. Deze link brengt u er meteen naartoe: http://www.moormann.nl/. Wilt u liever snel een goede indruk krijgen van de soorten biologische vleeswaren die dit bedrijf aanbiedt? Dan kunt u nog even verder lezen. In de volgende paragraaf hebben we deze namelijk overzichtelijk voor u op een rijtje gezet.

Ruime keuze uit biologische vleeswaren van de beste kwaliteit

Voor wild- en gevogeltespecialiteiten, maar ook biologische vleeswaren, moet u bij Moormann en Zn BV zijn. Hier mag u rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en een ruime keuze uit de meest uiteenlopende producten. Ook kan deze specialist producten op maat voor u maken, die helemaal aan uw specifieke wensen voldoen. Wilt u echter een keuze maken uit het bestaande assortiment van biologisch gevogelte, dan kunt u kiezen uit de volgende varianten:

  • Gerookte biologische kippaal
  • Gekookte biologische kippaal met tuinkruiden
  • Biologische warm gerookte kip
  • Biologische warm gerookte kipfilet
  • Biologische warm gerookte eendenfilet
  • Biologische warm gerookte kalkoenfilet

Heerlijke biologische specialiteiten

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaarde biologische vleeswaren? Dan bent u bij Moorman en Zn BV aan het juiste adres! Omdat dit bedrijf over een eigen rokerij beschikt, waar vlees en gevogelte zowel koud als warm gerookt kunnen worden, zijn ze vrijwel onverslaanbaar in het produceren van de heerlijkste gerookte specialiteiten. Wat dacht u van een heerlijk gekruide biologische kippaal, of een biologische warm gerookte kalkoenfilet? Ze zijn allemaal puur natuurlijk en ambachtelijk bereid, zacht, mals en smaakvol. Daar kunnen uw klanten met een gerust hart van genieten! Met deze combinatie van decennia lange traditie en ervaring en flexibel inspelen op de veranderende wensen van de consument gaat Moorman en Zn BV een zonnige toekomst tegemoet!