Goede sportschool Breda

Iedereen heeft wel dat moment: je staat voor de spiegel en bent niet tevreden met je uiterlijk. Een paar maanden terug was het weer zover en besloot ik om er iets aan te doen. Tijd voor de sportschool dus! In woon sinds het begin van mijn studententijd in Breda en heb het daar erg naar mijn zin. Het was dus niet meer dan logisch dat ik in die regio op zoek ging. Ik zou graag wat meer vertellen over de zoektocht die ik heb doorlopen. Hopelijk help ik daar anderen mee die ook op zoek zijn naar een sportschool in Breda! Ik doorliep een aantal stappen:

  • Eigen wensen goed bepalen
  • Zoektocht op het internet
  • Sportschool met de juiste visie

Voordat ik op zoek kon naar een goede sportschool in Breda, moest ik eerst mijn eigen wensen op papier hebben. Dat is lastiger dan je denkt, omdat je eigen doelen niet van tevoren vaststaan. Ik wilde mijn conditie verbeteren, maar was ook geïnteresseerd in het opbouwen van spieren, waar lag mijn prioriteit? Uiteindelijk besloot ik het overgrote deel van mijn tijd te besteden aan het kweken van spiermassa. Het moest dus een sportschool in Breda worden waar ik zware oefeningen kon doen. Daarbij moest ik goede coaching krijgen, om blessures te voorkomen. Toen ik mijn eigen wensen helder had, begon de zoektocht. Zelfs als je weet wat je wilt, moet je een plek vinden waar je dat kunt doen. Het bleek ontzettend lastig om een selectie te maken uit de beschikbare sportscholen. Je kunt kiezen voor een landelijke keten, maar voor mijn gevoel krijg je daar altijd wat minder persoonlijke aandacht. Na lang zoeken kwam ik terecht bij Breda Strength & Conditioning. Deze sportschool in Breda sprak me direct aan!

Sportschool Breda: kwaliteit staat voorop

Voor mij was het uitgangspunt kwaliteit en dat kwam bij deze sportschool duidelijk naar voren. De apparaten zijn van topkwaliteit en je werkt met professionals met ontzettend veel ervaring. Dat merkte ik al direct toen ik een proefles nam. Er werd veel aandacht besteed aan de juiste techniek. Je krijgt alle hulp die je nodig hebt om de oefening goed onder de knie te krijgen. Wanneer je de techniek goed beheerst, leidt dat tot sneller herstel en minder blessures; een win-winsituatie dus! Ook vond ik het prettig dat ik eerlijke informatie kreeg. Op het internet lees je veel over wondermiddeltjes en speciale oefeningen, maar bij deze sportschool in Breda hoor je gewoon waar het op staat. Hard werken en goed eten; no nonsense en gewoon je ding doen! Ik ga nu regelmatig langs, soms ga ik individueel trainen, soms sport ik onder begeleiding. Een individueel traject helpt je om je techniek aan te scherpen. Bovendien krijg je dan een persoonlijk programma wat je kunt doorlopen. Het is dus zeker de moeite waard om wat meer te investeren! Surf snel naar http://www.bredasc.com/en meld je aan voor een proefles. Deze sportschool in Breda heeft alles wat je nodig hebt voor een goede training!

Leden aan het woord

Op de site vind je bovendien diverse reacties van leden. Je leest daar over de ervaringen die zij hebben met de trainers en de oefeningen. Ik haalde daar zelf veel inspiratie uit. Veel van de ervaringen zijn erg positief, wat mij het vertrouwen gaf om me gewoon aan te melden. Misschien schrijf ik zelf binnenkort ook wel een recensie! Ben je nieuwsgierig? Meld je dan aan voor twee weken gratis sporten. Besluit je na die twee weken dat deze sportschool in Breda toch niet bij je past, dan kun je zonder problemen ergens anders naartoe! Lees meer…