Snel afvallen met Bio HCG

orthokliniekadvies - bio hcgDe zomer is eindelijk gearriveerd. Lekker ijsjes eten aan het water, zwemmen bij Scheveningen en ’s avonds aanschuiven bij een heerlijke barbecue. Het leven voelt even goed, maar voor je het weet ben je toch weer een paar kilo zwaarder dan aan het begin van het jaar. Veel mensen willen daarom ook tijdens de zomer op een gezond gewicht blijven. Ze volgen hiervoor een dieet, maar dat is niet altijd even gemakkelijk. Overal is afleiding en daarom kan je best een beetje hulp gebruiken. Bio HCG is een afslankkuur waarbij je in korte tijd veel gewicht kunt verliezen. HCG staat voor “Humane Chorion Gonadotropine”, dit is een stofje dat zorgt dat je vetverbranding goed op pijl blijft. Zelfs als je wat minder gaat eten blijf je genoeg vet verbranden en dit zorgt dat je meerdere kilo’s zult kwijtraken. Met een afslankkuur van Bio HCG weet je dus zeker dat je lijf ook tijdens de warme maanden lekker strak blijft. BIO HCG communiceert met de hypothalamus, een gedeelte van de hersenen waar wordt bepaalt hoeveel vet je moet opslaan. Door de hypothalamus te beïnvloeden gaat het lichaam tijdelijk anders om met vet, zonder dat dit blijvende gevolgen heeft. Naast een Bio HCG dieet zijn er natuurlijk nog andere dingen die je kunt doen om in conditie te blijven:

  • Genoeg bewegen
  • Trainingsmaatje zoeken

Naast een kuur van Bio HCG is het verstandig om genoeg te bewegen. Wanneer je wilt afvallen is het noodzakelijk om je vetverbranding op pijl te houden en sporten helpt daarbij. Wanneer je stopt met eten probeert je lichaam alles om de voedingstoffen die het nog heeft vast te houden. Dit is een goed overlevingsinstinct, maar niet wat je wilt als je een paar kilo wilt afvallen. Door te sporten dwing je het lichaam om toch te verbranden, je zult zien dat de pondjes eraf vliegen.

Bio HCG delen

Je wilt niet de enige zijn die na de zomer een goddelijk lijf heeft, je wilt dit geheim natuurlijk ook delen met anderen. Een kuur van Bio HCG duurt 24 dagen en na die tijd hoef je het product niet meer te gebruiken. Na 3 weken kun je het product dus doorgeven aan vrienden of familie en je geheim met de rest van de wereld delen. Het is bovendien verstandig om een trainingsmaatje te zoeken tijdens het afvallen. Door samen met een goede vriend of vriendin een Bio HCG kuur te volgen verliezen jullie allebei meerdere kilo’s in een handomdraai. Samen sta je sterker, zeker tegen overtollig vet! Het geheim van Bio HCG is dat het hongergevoel onderdrukt wordt. Je hoeft niet te eten omdat je simpelweg geen honger meer hebt. Dit kan je door lastige momenten heen loodsen. Waar je eerst misschien toch zou gaan eten, is het nu mogelijk om je te beheersen. Het is heel makkelijk om terug te vallen in je oude gedrag, waardoor een dieet niet veel zin heeft. Probeer sterk te blijven en je motivatie op pijl te houden!

De voordelen op een rij

Misschien ben je enthousiast geworden over de voordelen van een Bio HCG kuur. In dat geval is het goed om te weten waar je aan begint. Surf eens naar http://www.orthokliniekadvies.nl/page/biohcg en bekijk de productpagina. Hier krijg je alle informatie die je nodig hebt om het product verstandig te gebruiken. Verder lees je over heerlijke recepten en over gezonde voeding en kun je direct bestellen. Laat dat mooie lichaam niet weer verdwijnen en surf direct naar bovenstaande site. Wanneer je vandaag begint is dat alweer 1 dag op weg naar een beter lichaam!