De allerleukste kinderkapsalon van Amsterdam

Ik had nooit gedacht dat ik fan zou zijn van een kinderkapsalon in Amsterdam, maar Wendy’s kinderkapsalon in Amsterdam Zuid is toch wel echt the place to be voor hippe kids en hun ouders. Het is namelijk niet zomaar een kapsalon, maar een kapsalon die volledig gericht is op het knippen van kinderen. Hun hele interieur is er op aangepast, de kapperscapes zijn vrolijk bedrukt en de kinderen kunnen zelfs in een heuse auto-kappersstoel zitten tijdens het knippen. Dat wil toch ieder kind? De mijne in ieder geval wel! Bij deze toffe kinderkapsalon in Amsterdam staat de beleving van het kind centraal. Het knippen van hun haren is vaak een behoorlijke crime. Ze moeten perse stil blijven zitten, er zit een vreemde aan hun hoofd te plukken en ze willen meebeslissen over hun kapsel, wat niet altijd mag. Het is dan super fijn als het knippen op een locatie gebeurt waar ze zich helemaal thuis voelen en kind kunnen zijn, waardoor ze wat relaxter zijn en het knippen gewoon laten gebeuren. Dat Wendy, de eigenaresse van deze kinderkapsalon in Amsterdam Zuid, erg van kinderen houdt moge duidelijk zijn. Ze werkt altijd met veel plezier en enthousiasme en heeft eindeloos veel energie en geduld. Ik ben altijd erg blij dat ze zich zo inzet om het mijn kinderen naar de zin te maken, ze vermaken zich altijd goed!

Kinderwinkel en Kinderkapsalon in Amsterdam in één

Wat het zo leuk maakt om bij Wendy’s kinderkapsalon in Amsterdam langs te gaan is dat je in hetzelfde pand een super leuke kinderwinkel vindt. Wendy heeft begrepen dat wij als jonge ouders altijd tijd tekort komen en gezorgd dat we vast cadeautjes voor verjaardagen of andere kleinigheidjes kunnen scoren, terwijl onze kinderen geknipt worden. Met al die klasgenootjes en vriendjes die ze hebben, hebben we om de haverklap cadeautjes nodig, en dan is het fijn dat we daar niet extra voor naar de stad hoeven. Bovendien verveel ik me nooit meer als mijn kinderen in de kappersstoel zitten, maar neus ik even rond tussen al het moois in de winkel, en dan vliegt de tijd zo voorbij. Het is dus niet alleen een leuke aangelegenheid voor de kinderen, maar ook nog een super praktisch omdat we zo meer tijd overhouden voor leuke dingen. Deze kinderkapsalon in Amsterdam is dus wat mij betreft een blijvertje! 

Creatieve verjaardagsfeestjes van Wendy

In haar kinderwinkel en kinderkapsalon in Amsterdam Zuid, biedt Wendy ook geheel verzorgde knutselmiddagen en kinderfeestjes aan. Elke woensdagmiddag kunnen kinderen aanschuiven aan de lange tafel, voor een uurtje knutselen met een bepaald thema. Thema’s die onlangs zijn gebruikt zijn bijvoorbeeld:

  • Piraten
  • De film Frozen
  • Sprookjes
  • De boerderij

Tijdens deze middag krijgen de kinderen een glaasje limonade en een gezonde snack, ze zullen dus geen honger lijden! Mijn eigen kinderen hebben al diverse keren meegedaan en komen steeds weer met een leuk knutselwerk thuis. Toen mijn zoontje jarig was heb ik dus niet lang getwijfeld en Wendy ingeschakeld voor zijn kinderfeestje. Je kunt namelijk in haar kinderkapsalon in Amsterdam ook terecht voor kinderfeestjes met en thema! Kies dan een van de thema’s die eerder voorbij zijn gekomen, of overleg met Wendy als je een ander origineel idee hebt, of iets waar je kind heel erg fan van is. Wendy zorgt vervolgens voor de rest, dus je hebt er geen omkijken meer naar! Tijdens de feestjes krijgen alle kinderen bovendien een hippe coupe met bijvoorbeeld vlechtjes of iets anders creatiefs! Als dat geen cool kinderfeestje is weet ik het ook niet meer. Bekijk alle mogelijkheden op Wendy’s website: https://wendys-kinderkapsalon.nl