Nieuwe hoofdstellen gekocht

Al van jongs af aan ben ik een ontzettende paardengek. Altijd heb ik op paardrijles gezeten en sinds kort mag ik me ook de trotse eigenaresse noemen van mijn eigen echte paard. Haar naam is Blacky en ik heb haar gestald bij een pension in de buurt. Als het even kan, ben ik er iedere dag te vinden. Naast dat ik er voor zorg dat ze altijd netjes geborsteld is, berijd ik haar ook zo vaak als mogelijk. Jammer genoeg laat mijn drukke schema met werk en kinderen dat niet altijd toe. Via vrienden en marktplaats probeer ik zoveel mogelijk benodigdheden voor haar te kopen. Dat kan helaas niet heel veel geld kosten, want zoveel verdien ik jammer genoeg niet. Eigenlijk hadden we haar oude hoofdstel al helemaal afgedragen, dus ik zocht om nieuwe hoofdstellen. Ik wilde er gelijk twee, omdat ik dan kan afwisselen en daardoor de kwaliteit van de hoofdstellen kan waarborgen. Een vriendinnetje van mij, die net zoals ik helemaal gek van paarden is, had mij gewezen op de website ascotsfinest.nl. Zij had daar een paar hoofdstellen besteld en was daar zo enthousiast over, dat ze dacht dat het misschien ook iets voor mij zou kunnen zijn. Ik heb de website eens goed bekeken en zag er direct al een paar super mooie voor mij en Blacky tussen.

Waarom deze hoofdstellen?

 Mijn vriendinnetje vertelde me al dat de kwaliteit van de hoofdstellen bij deze website van Ascotsfinest ontzettend goed is. Zeker in verhouding tot de prijs is het zeer aantrekkelijk om hier dan ook echt iets te bestellen. Op de website zie je direct al hoe de hoofdstellen in het echt bij je eigen paard staan, omdat ze mooie foto’s met een model paardenhoofd hebben gemaakt. Ik vond het heerlijk om er dagelijks even op te kijken, totdat ik de twee hoofdstellen naar mijn voorkeur had gevonden en in mijn winkelmandje had gestopt. Zoals ik al zei hebben ze ontzettend veel keuze. Een aantal daarvan zijn bijvoorbeeld:

  • Zwart rundlederen hoofdstel grote strass
  • Zwart rundlederen hoofdstel met witte lak en lage neusriem
  • Groen rundlederen hoofdstel
  • Kaptoom
  • Zwart rundleren hoofdstel met blauw/zilveren Swarovski frontriem

Hieruit kan al opgemaakt worden dat de kwaliteit sowieso goed moet zijn, want de meeste hoofdstellen zijn van rundleer gemaakt. Dat betekent dat het materiaal mooi de kop van het paard zal omsluiten, omdat het zich nog een beetje gaat vormen naar het model van je paard. Daarnaast hebben ze ook veel verschillende kleuren die maken dat er genoeg afgewisseld kan worden tussen de gangbare zwarte soorten en de meer kleurrijke modellen. Ik koos zelf ook voor een zwarte met steentjes en een blauwe. Ik vond het juist wel leuk dat ze een beetje afwijken van de norm door de hoofdstellen in verschillende kleuren aan te bieden. 

Extra voordeel

Zodra ik de aankoop van de twee modellen had gedaan, kreeg ik al heel snel de bestelling thuisgestuurd. Ik kon natuurlijk niet wachten om ze te gaan uitproberen bij Blacky. Eerst ging ik voor de blauwe, omdat ik daar direct foto’s van wilde gaan maken. Die paste uitstekend gelukkig. Vervolgens heb ik ook de zwarte geprobeerd en ook die sloot mooi aan op de vorm van Blacky’s kop. Volgens mij vond zij ze zelf ook prettig in gebruik, want ik heb er met het rijden helemaal niets van gemerkt. Ze vertoonde precies hetzelfde gedrag als bij de andere die ik gebruikte. De twee die ik heb gekocht waren redelijk goedkoop, maar dat zegt dus niets over de kwaliteit van de producten. Daar ben ik dan ook heel tevreden over. Ik zou het iedereen aanraden.